DETAILED NOTES ON خواص عسل

Detailed Notes on خواص عسل

Detailed Notes on خواص عسل

Blog Article

ذکر این نکته مهم است که پایینترین نمره ی اخذ شذه در این اندیکس شاید از بسیاری از عسلهای موجود در بازار هم بهتر باشد. این اندیکس برای طبقه بندی عسلهای طبیعی است و به عسلهای دست ساز و صنعتی و ... توجهی ندارد.[۱۴]

بیشتر کالری موجود در عسل از فروکتوز است، عسل باعث افزایش وزن نمی‌شود[۶۴] و فروکتوز به‌خودی خود عامل مستقلی برای افزایش وزن نیست.

رنگ عسل با توجه به سرچشمه اصلی شهد از سفید روشن تا سیاه دگرگون است؛ رنگ عسل با توجه به شهد مورد استفاده زنبور عسل، منطقه برداشت و مدت نگهداری متفاوت می‌باشد. هیچ تفاوتی از نظر کیفیت بین عسل‌های تیره و روشن وجود ندارد؛ بنابراین، آنچه به نادرست بین مردم شایع شده‌است که عسل زنبوران مادر (یعنی جمعیت زنبور عسل با ملکه مسن) تیره و غلیظ است، اما عسل زنبوران جوان (یعنی بچه کندوها)، روشن و رقیق است، پایه علمی ندارد. برای نمونه: عسل اقاقیا

مصرف عسل می تواند به مردان کمک کند تا سطح انرژی خود را افزایش دهند و برای فعالیت های روزمره یا ورزشی بیشتری آماده شوند.

خواص عسل؛ تمام خاصیت های عسل و درمان بیماری ها و فواید بی انتها

همچنین، می تواند در درمان عفونت های پوستی مانند زخم ها و برخی از عفونت های قارچی مؤثر باشد.

نکته: میزان مصرف عسل برای بدنسازان و ورزشکاران به زمان مصرف آن و همچنین وزن آن‌ها بستگی دارد.

[۱۵][۱۶] البته در مواردی که more info رطوبت عسل بالا باشد یا درب آن باز بوده و رطوبت جذب کند فقط مخمرهای اسموفیلیک می توانند آن را آلوده و در آن ایجاد کف نمایند. این پدیده را

اما نکته اینجا بود که بعد از گذشت دو ساعت از آزمایش، قند خون افرادی که عسل مصرف کرده بودند در سطح پایینتری از کسانی که قند مصرف کرده بودند قرار گرفت.

طیف وسیعی از آنزیم‌ ها نظیر اکسیداز، اینورتاز، آمیلاز، کاتالاز و غیره، در عسل وجود دارند. اگرچه، آنزیم‌ های اصلی در عسل، اینورتاز (ساکاراز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند. این آنزیم‌ ها در شکل‌ گیری عسل نقش مهمی ایفا می‌ کنند. آنزیم گلوکز اکسیداز، باعث تولید هیدروژن پراکسید (که دارای خواص ضدمیکروبی است) و اسید گلوکونیک از گلوکز می‌ شود، که به جذب کلسیم کمک می‌ کند.

نکته مهم: عسل به عنوان یک ماده طبیعی می‌تواند در کنار سایر روش‌های درمان برای معده مفید واقع شود.

شروع با مقدار کم: اگر تا به حال عسل مصرف نکرده اید یا از حساسیت های غذایی آگاه نیستید، باید با مصرف مقدار کمی عسل شروع کنید تا واکنش بدن خود را مشاهده کنید.

مصرف معتدل عسل به بهبود مؤلفه های سلامتی قلبی مانند کاهش فشار خون و کلسترول خونی کمک می کند و می تواند به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

طعم عسل نیز متنوع است و ممکن است شیرین، تند، تلخ یا حتی اسیدی باشد. اختلافات در رنگ و طعم نشان دهنده منبع و منشأ عسل می باشد.

Report this page